Flamencomuzsika és rockzene gitáron

Renascentia címmel jelent meg az EDGE Records gondozásában Mentes Norbert (Moby Dick, Hungarica) és a félig olasz származású gitáros, Renato Pavesi bemutatkozó lemeze, amely a két zenész stílusokon átívelő zenei utazása, a rock és a flamenco fúziója.

Magyar Nemzet
2020. 08. 17. 20:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A duó év elején, a SuperSize Stúdióban rögzített akusztikus előadás-sorozatként kezdte bemutatni dalait, a Múzsa/Musa- és az Újjászületés/Renascentia-dalokat a Császár Tamás filmrendező irányítása alatt, Fogarasy Mariann topmodell vendégszereplésével készült Terra videoklipje követte, majd ismét egy stúdióban rögzített előadással, a Tavasz/Primavera-dallal jelentkeztek, mely a lemezen különleges remixverzióban is hallható. Az eredetileg tavaszra tervezett fővárosi koncertjüket ősszel pótolják: szeptember 11-én az A38 Hajón lépnek majd fel.

Lejátszási lista

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.