Hat színpad és 120 fellépő várja a fesztiválozókat négy napig Székesfehérváron a Fezenen

Négy napon át hat színpaddal és mintegy 120 fellépővel rendezik meg a huszonharmadik Fezen fesztivált szerdától Székesfehérváron – közölték a szervezők.

Forrás: MTI2019. 07. 24. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fesztiválon mások mellett fellép a kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talkingból, a holland Fedde Le Grand, az ausztrál Dub Fx, Ákos, a Halott Pénz, Majka, a Quimby, a Wellhello, valamint közös koncertet ad a magyar blues-rock két legendája, Hobo és Deák Bill Gyula.

Kovács Antal főszervező tájékoztatása szerint a rendezvényre hetekkel ezelőtt elfogytak a diákjegyek, és már kempingjegy sem kapható. Hozzátette: a korábbi évekhez képest változást jelent, hogy a szerdai beköltöző napon nem üzemelnek még a nagyszínpadok, de két sátorban külföldi produkciókkal is várják a fesztiválozókat.

A helyszínek közül a főszervező kiemelte a Reaktiválót, ahol sportprogramok és egészségeséletmód-tanácsadás várja a résztvevőket többek közt a Fehérvár FC labdarúgói, az Alba Fehérvár kosár- és kézilabdázói, valamint a Fehérvár AV19 jégkorongozói és a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatainak játékosaival.

Mészáros Attila Székesfehérvár alpolgármestere szerint a fesztivál a nyár egyik legjobban várt székesfehérvári könnyűzenei programja.

A rendezvényt idén is a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál rendezik, ahová a helyi autóbuszok mellett idén ingyenesen igénybe vehető fesztiválbusz is közlekedik majd délután a belvárosból, hajnalban pedig vissza.

A szervezők arra kérik a fesztiválra érkezőket, hogy inkább az Új Váralja sor felőli bejáratot használják, mivel a MÁV-felüljárónál torlódásokra lehet majd számítani – írták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.