Június elejéig látható Az év magyar fotója és fotósa kiállítás Budapesten

Június elejéig láthatók a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) Év magyar fotója – Év magyar fotósa pályázatának kiállított képei Budapesten a Balassi Intézetben – tájékoztatta az MTI-t a szövetség elnöke.

Forrás: MTI2019. 05. 17. 18:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Imre elmondta, hogy a MAFOSZ tíz kategóriában – magyarság, táj- és városkép, természetfotó, portré és zsáner, akt, sajtófotó, sportfotó, szociofotó, monokróm kötetlen és színes kötetlen – hirdette meg pályázatát, amelyre mintegy háromezer fotó érkezett.

A zsűri fődíját, Az év magyar fotósa címet a legtöbb képpel eredményesen pályázó Kerekes Istvánnak ítélték, míg Az év magyar fotója Horváth Csaba Tamás Mesterséges intelligencia című képe lett.

A Balassi Intézetben nyílt kiállításon 101 fotó szerepel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.