Kányádi-est a Klebelsberg Kultúrkúriában

Magyar Nemzet
2020. 01. 18. 13:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar kultúra napja alkalmából a Kolozsvári Állami Magyar Színház színésze, Laczkó Vass Róbert és Szép András Kányádi Sándor: A néma hang, amit ki kell ejtenünk című előadóestjével vendégszerepel a Klebelsberg Kultúrkúriában január 21-én este fél nyolctól.

– „Nyomra lel a szó, a dallam, kötése köt oldhatatlan” – összegez a költő, s ezzel a csapásirányt is meghatározza, amelyet követnünk kell előadásunkban. Reméljük, legújabb szerzői és előadóestünket ugyanazzal a szeretettel fogadja közönségünk, mint amilyennel mi visszük pódiumra a Kányádi-életmű keresztmetszetét – nyilatkozta az előadópáros. Az estre regisztrálni a kultúrkúria honlapján lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.