Karanténvideó Anyák napjára

Hálám címmel készített felvételt László Boldizsár és Boncsér Gergely.

Magyar Nemzet
2020. 05. 03. 9:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anyák napjára készített közös karanténvideót László Boldizsár, a Magyar Állami Operaház népszerű operaénekese tenortársával, Boncsér Gergellyel Cesare Andrea Bixio Mamma című dalára. A felvételt Luciano Pavarotti inspirálta, aki ugyancsak rendszeresen énekelte a művet fellépései alkalmával.

A Hálám című dal kevesebb, mint egy hét alatt készült el. A szövegének magyar nyelvű változatát Éger László, László Boldizsár több más dalának szövegírója szerdán szerezte, a felvételeket csütörtökön rögzítették többségében otthoni körülmények közt, de az énekes szűkebben vett szegedi pátriájának néhány helyszíne, így a Reök-palota és az Újszegedi Szabadtéri Színpad is látható a klipben.

A hangszerelést a jelenleg is a kínai Vuhanban tartózkodó zeneszerző-zongorista, Keresztes Zoltán készítette, míg a videót az operaénekes lánya, Dorina vágta pénteken.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.