Kitüntették a Magyar Nemzet főszerkesztőjét

A nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök Toót-Holló Tamásnak.

Magyar Nemzet
2020. 03. 16. 6:29
null
Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök Toót-Holló Tamásnak, lapunk főszerkesztőjének. A hivatalos indoklás szerint „a magyar irodalmat sokrétűen gazdagító művészi, tudományos és publikációs munkája elismeréseként” kapta az író, kritikus, irodalomtörténész és szerkesztő. Ózdon született 1966-ban. Alapított és szerkesztett napilapot, hetilapot és magazinokat, az MTI főszerkesztőjeként is dolgozott. Legutóbbi regénye, a Csillan a hab – A Forrás Könyve II., 2017-ben jelent meg.

Fotó: Csudai Sándor

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.