Különleges ajándék a Vörösmarty Színháztól gyereknapra

Kedd reggelig elérhető a Vörösmarty Színház Facebook-oldalán az egyik legsikeresebb gyerekelőadás.

B. Orbán Emese
2020. 05. 31. 18:24
null
Forrás: Székesfehérvári Vörösmarty Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szülők többsége ma már tudatosan igyekszik, hogy boldog és kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítson a csemetéjének, s megpróbál értő figyelemmel fordulni a gyermeke, jobb esetben a gyermekei felé. A gyereknap többnyire a bőség zavarával szokott frusztrálni szülőt, nagyszülőt, gyereket egyaránt: hová menjünk, mit csináljunk, milyen kézzel fogható ajándékkal, avagy milyen, akár életre szóló élménnyel lepjük meg életünk értelmét?

Most viszont, aki jól használta ki a járványhelyzet okozta kényszerű együttlétet a gyermekével, nem áll távol az igazságtól, ha azt mondja, két és fél hónapja mindennap gyereknap. Ráadásul hiába vannak könnyítések, és hosszú hétvége a pünkösdi ünnepek miatt, a rossz időjárás továbbra is karanténba zárja a családokat. Nos, arra az esetre, ha most így estefelé úgy érzik, adnának valami különleges ajándékot a gyermeküknek vagy unokájuknak, van egy ajánlatom: menjenek el a Veszprémi Állatkertbe. Igen, igen, máris indulhatnak!

Fotó: Székesfehérvári Vörösmarty Színház

De elmehetnek akár holnap vagy holnapután is, mert ma reggel 8 órától 48 órán keresztül, vagyis pontosan kedd reggelig elérhető a Vörösmarty Színház Facebook-oldalán a 2019/20-as évad egyik legsikeresebb gyerekelőadása, az Állatkerti történet. Menjenek el Janó Manóval, Gabi nénivel és Sárival, hogy megetessék az állatovi kis tagjait. Az Állatkerti történetet tavaly novemberben mutatták be, azóta is töretlen sikerrel játszották, a Pelikán Fészek minden előadásra megtelt és a sikerszériát csak a koronavírus tudta megtörni.

Fotó: Székesfehérvári Vörösmarty Színház

„Veszprémi állatkert, feladó – Nóri” ez áll a csomagon, ami a zongoraórára igyekvő Sári lába elé pottyan a postás bácsi biciklijéről. Gabi nénivel – a tanárnővel – úgy döntenek, személyesen viszik el a csomagot. Janó Manó is csatlakozik, majd még valaki, de nem szeretnék mindent elárulni, és elkezdődik a zenés utazás. Egy olyan utazás, amely úgy szippantja magába a felnőttet is, hogy azon veszi észre magát, állva nézte végig a háromnegyed órás felvételt, pedig éppen csak kíváncsi volt, mi elé ülteti le a gyereket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.