Még pályázhatnak támogatásra a csíksomlyói pápalátogatásra utazó fiatalok

Április 1-jéig pályázhatnak utazási támogatásra 13 és 19 év közötti fiatalok, hogy részt vegyenek Ferenc pápa június 1-jei szentmiséjén Csíksomlyón – mondta a pályázatot meghirdető Rákóczi Szövetség kommunikációs munkatársa az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Forrás: MTI2019. 03. 25. 13:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katona Flóra hozzátette: a pályázatra középiskolások és egyházi közösségek jelentkezhetnek a www.rakocziszovetseg.org oldalon, ahol a sikeres pályázók listáját április 16-ától teszik közzé.

Elmondta: a megtett út függvényében akár 400 ezer forint utazási támogatást is lehet kapni, de a szállás és az ellátás költsége teljes egészében a csoportokat terheli majd.

A műsorban elhangzott, hogy a Rákóczi Szövetség minden évben több utaztatási programot is szervez, amelyek március 15-ére, június 4-ére és október 23-ára is kiterjednek. Tavaly több mint 400 csoport 15 ezer diákja utazott külföldre a szövetség pályázatai által – hangsúlyozta a szövetség kommunikációs munkatársa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.