Megjelent Szarka Tamás Missa Missio című lemeze

A grandiózus szakrális mű CD-eladásából származó nyereséget az üldözött keresztények megsegítésére ajánlja fel a szerző. A pénzadomány a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkársága segítségével jut el a rászorultakhoz.

Magyar Nemzet
2020. 10. 14. 17:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szarka Tamás a zenéjén keresztül a katolikus hit erejével szeretné növelni a magyar emberek, családok értékrendjét és bemutatásával hozzájárulni a katolikus keresztény kultúra népszerűsítéséhez. Nem ez az első keresztény tematikájú alkotása, 2012-ben már megírta a Mária című musicalt.

Íme a Missa Missio élő előadásának egyik hallgatói véleménye: „Hát ez annyira gyönyörűséges, hogy időnként még a szívem is elszorult, szó szerint! És egészen elképesztő, hogy egyszerre nagyszabású és bensőséges, gazdag és puritán, többrétegű és »slágeres«... Hogy mindenki tudja majd együtt énekelni! Szinte hiányérzetem támadt, hogy miért is nem tudok hívő lenni, hogy ne csak esztétikai élményként tudjam átélni, hanem spirituálisan is – miközben átéltem spirituálisan is, annyira átélhető. Úgyhogy nagyon-nagyon-nagyon csodálatos, felemelő – ez most tényleg egy nagy alkotói mű lett! Köszönöm szépen! És ott akarok lenni mindenhol, ahol megszólal!“

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.