Mesefilmek a téli szünetben az M2 Gyerekcsatornán

Minden nap egy nagyszerű filmmel kedveskedik a gyerekeknek az M2 Gyerekcsatorna a téli szünetben. Kicsik és nagyok egyaránt találnak kedvükre valót, de a jól ismert és szeretett kedvencekkel és premier filmekkel is találkozhatnak a nézők. A csatorna kínálatából válogattunk ajánlónkban.

2020. 12. 21. 10:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hósárkány című mesét vetítik többek között december 21-én, amelyben megismerkedhetünk Laura hercegnővel, aki édesanyja nélkül nő fel és éppen házasodni készül. Karácsonykor a tengerentúlról is érkeznek mesefilmek: december 24-én a Cirmos karácsony című családi vígjáték szerepel az ünnepi kínálatban, majd karácsony első napján a 101 kiskutya megunhatatlan története. Egy bájos szlovák animációs film is látható lesz ezen a napon. A Mimi és Liza – A karácsonyi fény titka című film a karácsony meghittségére, és a barátság, szeretet fontosságára irányítja a kicsik figyelmét. December 26-án pedig a szerethető lánctalpas szeméttömörítő robot, WALL-E története, az örök klasszikus Micimackó, valamint a Találd ki, mennyire szeretlek – A karácsonyi Hold dobogtatja meg a szíveket.

A 101 kiskutya megunhatatlan kedvenc
Fotó: Imdb

Az ünnepek után is folytatódnak a mesefilmek: december 27-én a Pelyhes-Kalandra fel! című izlandi-belga animációs filmben megismerkedhetünk a kis Pelyhessel, aki sajnos még túl kicsi, hogy útra keljen a hideg idő miatt induló madarakkal. Vajon miként küzd meg a zord időjárással a kismadár? Másnap Belle, egy szeretetre éhes, gazdája kegyetlensége miatt elszökött kutyus és Sébastien, egy magányos gyerek egymásra találásának szívmelengető történetét ismerhetik meg a legkisebbek. Nagy örömet fog szerezni a gyerekeknek a december 28-án induló Geronimo Stilton-sorozat. Mellette két másik is kezdetét veszi: a Denver, az utolsó dinoszaurusz, illetve a Dibi varázslatai.

Az év utolsó napjaiban is izgalmas kalandok várják a gyerekeket. Két német filmet nézhetnek meg: december 30-án: A 7. törpe című animációs filmet, szilveszterkor pedig a Cápi Kapitány – Kalandos vizeken című mesét. Januárban amerikai klasszikusokkal indul az év. Elsején a Reszkessetek, kutyaütők!, másodikán az imádni való kiskutyus, Volt történetét vetítik, harmadikán pedig egy német animációs filmmel, a Rozsdalovag 2. – Metálos zűrzavar történetével zárul az M2 Gyerekcsatorna mesemozija.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.