Negyedik alkalommal tartanak Olasz Napokat Várpalotán

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti – közölte a Thury Vár Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 04. 12. 22:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csővári Zsófia elmondta: a rendezvény péntek délután zászlóforgatók és olasz hagyományőrzők bemutatójával kezdődik, majd Gianluca Pieragostini és Andrea Vallesi könnyűzenei koncertje valamint olasz és magyar néptánc együttesek műsora után a Mendelssohn Kamarazenekar húsvétváró koncertjével zárul.

Szombaton számszeríjász bemutatót és íjászversenyt is rendeznek a Thury-vár körül, valamint délután szintén kulturális bemutatók színesítik a programokat.

A rendezvényen lehetőség nyílik tradicionális olasz ételek kóstolásra, de a hegedűkészítők vagy a cipészmesterek munkájába is betekinthetnek az érdeklődők.

Az olasz autók és motorok kedvelőit a kétnapos rendezvényen Vespa, Ferrari és Lamborghini kiállítás és tesztvezetés is várja, valamint itt tartja évadnyitó találkozóját az Alfa Romeo Club Magyarország is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.