Online koncertet tart Szarka Tamás a nemzeti ünnepen

Kézfogás 2020 címmel online koncertet tart Szarka Tamás és zenekara a nemzeti összetartozás éve alkalmából augusztus 20-án.

Magyar Nemzet
2020. 08. 16. 16:03
SZARKA Tams
Budapest, 2019. mrcius 24. Szarka Tams a Ghymes egyttes koncertjn a Budapest Kongresszusi Kzpontban 2019. mrcius 24-n. MTI/Mohai Balzs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztus huszadikára összeállított koncertjén Szarka Tamás legismertebb szerzeményei (Vándorének, Szárnyaskezű szeretők, Kézfogás) mellett, a Sósósó című szólóalbuma néhány zeneszáma és a 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók lesznek. A grandiózus mű Szent István király intelmeiről, Magyarországról, annak születéséről, fennmaradásáról és a hozzá való mai viszonyunkról szól – írta a zenész a közleményében.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész-zeneszerző-költő negyven éve áll színpadon. Az elmúlt évtizedek alatt több mint félezer dalt szerzett. Több mint háromezer koncertet adott a világ huszonnyolc országában, négy nagykoncertet a Budapest Arénában. Az augusztus 20-án este 9-kor kezdődő koncert vendége Keresztes Ildikó lesz. További információk az eseményről a www.szarkatamas.hu és a facebook.com/szarkatamas.hu oldalon érhetők el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.