Paletta: 1848 méter hosszú zászló az Andrássy úton

Forrás: HÍR TV2020. 01. 29. 14:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mintázható siker titkai, a 3. Nemzet Zászlója és a Gyémántbogár voltak a Hír TV Paletta című műsorának témái.

A siker mintázható – Hogyan tartsunk össze egy csapatot?

S. Tóth Márta Life & Business Coach mondta el a siker elérésének titkát, a megfelelő irány megtalálásától, a kezdeti vizualizáción át, egészen a célegyenes eléréséig. Egyaránt fontosnak tartja a közös érdekeket, a közös örömöket, az apró sikerek megünneplését, és a megfelelő motivációt. A feszes és harmonikus kapcsolat talán legfontosabb összetevője, hogy egyszerre kell mindennek találkoznia.

A Nemzet Zászlója – 1848 méter hosszú magyar zászló az Andrássy úton

Idén, Trianon 100 éves évfordulóján kerül megrendezésre a 3. Nemzet Zászlója rendezvény. Szilágyi Ákos főszervező beszélt a kezdeményezés létrejöttéről és magáról az ötletről, mi szerint egy 1848 méter hosszú zászlóval vonulnak majd fel és formálnak kokárdát.

Minden sikerül – Egy könyv, ami erőt ad és feltölt

Vámos Robi író, Gyermek Coach, a Gyémántbogár alapítója mondta el, miért is képes egy képregényhős arra, hogy megfelelő formában tolmácsolja a gyermekek számára azokat a gondolatokat, melyek egy felnőtt szájából nem hatnának annyira jól. A rajzolás okozta örömökről és kreativitása különféle módokon történő kibontakoztatásáról is beszélt Vámos Robi.

A teljes adás megtekinthető a Hír TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.