Paletta: November 22-ig látható a „Transzmisszió” című kiállítás

Forrás: HÍR TV2019. 11. 05. 20:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Paletta című műsorában szó esett egy sepssiszentgyörgyi tárlatról, Kis Balázs birkózó világbajnok terveiről és a Compact Disco legújabb daláról is.

A sepsiszentgyörgyi tárlatot a 10. Székely Napok rendezvénysorozat keretében rendezték meg. A Palettában Stefanovitcs Péter Munkácsy Mihály – díjas képzőművész mesélt a tárlatról.

A folytatásban bemutatkozott Kiss Balázs világbajnoki bronzérmes birkózó is, aki egy vállsérülése után mihamarabb szeretne visszatérni. Az edzéseket már elkezdte és sokat tesz a jövő évi olimpiai kvalifikációért.

A hétfői Paletta vendégei voltak a Compact Disco tagjai is. A magyar elektronikus zenei együttest 2008-ban alapította három különböző zenei művész, Budapesten. Magyarországot ők képviselték a 2012-es Eurovíziós dalfesztiválon. A művészek bemutatták legújabb dalukat.

A teljes műsor megtekinthető a Hír TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.