Pünkösdi kulturális fesztivált rendeznek Esztergomban

A pünkösdi hétvégén változatos családi és könnyűzenei programokkal várják a látogatókat az esztergomi Vízivárosban, a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Forrás: MTI2019. 06. 07. 20:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvény idén minden eddiginél több családi programot kínál. Ebben az évben a bábszínház kerül középpontba, több interaktív, faragott figurákkal eljátszott előadáson szórakozhat majd a közönség.

A nagyszínpadon az alternatív rockot játszó Magashegyi Underground mellett fellép a Follow the Flow, a hip-hop, a future bass stílusok jegyében alkotó Zion Refresh és a '30-as évek francia swingjét játszó Créme de la pop.

A Comedium Corsón feltörekvő hazai formációkkal is megismerkedhetnek a látogatók. A kulturális kavalkád kínálatát standard és temperamentumosabb latin táncok előadása színesíti, amelyet a Mindszenty téren láthatnak az érdeklődők.

A gyerekszigeten a kézműves foglalkozásokkal és ügyességi játékokkal hangszeres bábjátékkal, zsonglőr játszóházzal is készülnek a szervezők. A mini étterem a család minden tagja számára élményeket kínál, a gyermekek készítik el azokat az ételeket, amelyeket a szülők szeretnének elfogyasztani.

A Szalézi Udvarban kismotor-, dekázó- és lóversenyben mérhetik össze tudásukat a kicsik, akik íjászkodással, körmönfonással is tölthetik az idejüket. A fesztiválról ingyenes, tematikus városnéző séta indul Esztergomba, amelyen a település látványosságaival, nevezetességeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.