Rajongók seregszemléje az Ossian legújabb videójában

A közönségük fényképeiből készítette a metálzenekar A saját kezemben című dalának videoklipjét.

Pataki Tamás
2020. 05. 08. 14:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közönségük fényképeiből készítette az Ossian A saját kezemben című dalának videoklipjét, az új albumuk egyik legjobbjának tartott száma így már meg is nézhető.

A zenekar akciójára több, mint 700 fénykép érkezett, a videó hátteréről Paksi Endre énekes elárulta, hogy „egy olyan fényképes-szöveges klip készült, ahol azoknak a legelkötelezettebb rajongóinknak a képei szerepelnek, akik a megjelenés környékén készítettek fotókat magukról az új albummal, vagy az új pólóban. Hihetetlen mennyiségű kép érkezett, hozzá szívet melengető pozitív kommentekkel, úgyhogy az eredeti beküldési határidőt bő egy héttel előbbre kellett állítani, mert egyszerűen nem férne el több barátunk a négy perces számban.”

A videó itt érhető el.

Az előrendelések alapján platinalemezként jelent meg a Csak a Jót, és rögtön a MAHASZ top 40-es listájának első helyén nyitott, a pozíciót pedig továbbra is stabilan őrzi. A zenekar nem csak új lemezével szerepel jól, 24 kiadvánnyal valósággal elsöpörték a 17. héten a MAHASZ Top 40-es album-, DVD- és válogatáslemez eladási listáját, a második helyen szorosan követte a friss nagylemezt a tavaly áprilisi A Reményhozó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.