Rock and roll és motordübörgés

Rocklegendák, kiváló rockabilly bandák, vidámság, tánc és amerikai életérzés jellemzi a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál zenei programkínálatát. A „rock örök és elpusztíthatatlan” szlogen szellemében idén nyáron fellép a P. Mobil, a Mystery Gang, A Nyughatatlan és még sokan mások.

Magyar Nemzet
2020. 04. 21. 22:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkilencedik alkalommal tervezik megrendezni a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált Komáromban a Monostori erődben augusztus 13. és 16. között. – Ha az Égiek is úgy akarják, és mi nagyon bízunk benne, augusztusra magunk mögött hagyjuk ezt a nehéz, embert próbáló időszakot, és újra visszakapjuk szabadságunkat. A hosszú elzárás után még jobban szükségünk lesz a közösségi élményekre, hogy újra megölelhessük egymást, egy korsó sör mellett hangosan nevetve beszélgessünk, hogy önfeledten együtt bulizhassunk. A kanapé és karanténkoncertek helyét újra elfoglalhatja az élőzene, a nagykoncertek, a közös tánc és ének. Ezért maximális energiákat belerakunk és szervezzük a programokat, hogy felejthetetlen 4 nappal ajándékozhassuk meg vendégeinket – nyilatkozták a szervezők az időpontot illetően.

Fotó: NAAF

A fél évszázada színpadon lévő ikonikus P. Mobilon kívül a rock műfajánál maradva hazánk legkiválóbb ZZ Top tribute bandája, a ZZ Copy hamisítatlan texas blues rock dallamokkal, a legnagyobb ZZ Top slágerekkel örvendezteti meg a publikumot, saját dalok mellett a legnagyobb Johnny Cash slágereket hozza el A Nyughatatlan zenekar. Amerikai autó fesztivál elképzelhetetlen rockabilly nélkül: Egri Péter és együttese a Mystery Gang diktálja majd az őrült ütemeket. A swing világába pedig a Pedrofon együttes juttatja el az érdeklődőket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.