Süsü, a sárkány kalandjai az M2 gyerekcsatornán szombattól

Magyarország egyetlen reklám- és erőszakmentes gyerekcsatornája továbbra is igényes szórakoztató tartalmakkal kívánja segíteni a gyermekek és szüleik otthoni időtöltését.

Magyar Nemzet
2020. 03. 27. 15:17
null
Budapest, 1984. március 27. A Süsü, a sárkány címû magyar bábfilmsorozat egyik jelenete. MTV Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilenc napon át láthatják a gyerekek Süsü, a sárkány kalandjait az M2 gyerekcsatornán. Az első 53 perces részt holnap este 7 órától, a többi, nagyjából félórás epizódokat pedig vasárnaptól minden nap este 19.25-től vetítik az M2 gyerekcsatornán.

Magyarország egyetlen reklám- és erőszakmentes gyerekcsatornája továbbra is igényes szórakoztató tartalmakkal kívánja segíteni a gyermekek és szüleik otthoni időtöltését, ezért tűzte műsorára a tervezettnél hamarabb Csukás István sorozatát.

„Ugyan húsvéti ajándékként a tavaszi szünetre tartogatta a sorozat bemutatását az M2 gyerekcsatorna, de a gyerekek olyan bátran és felelősen állnak helyt az egészségügyi vészhelyzet hozta új élethelyzetekben, hogy úgy érezzük, helyén való előbbre hozni az ajándékot, így Süsü sárkány kalandjaival már március 28-tól találkozhatnak a gyerekek” – indokolta a döntést Vass Éva, az M2 gyerekcsatorna igazgatója.

Nem csak Süsü, a sárkány kalandjaival kíván hozzájárulni a gyerekcsatorna a hétköznapok igényes időtöltéséhez. A közmédia hamarosan új sorozattal kedveskedik a fiataloknak és szüleiknek, amelyben az M2 ismert műsorvezetői, többek között Koltai Bori, Pataky Szabi és Trömböczky Napsugár megmutatja, milyen egy igazán élménnyel teli napirend otthon, hogyan lehet saját kezűleg elkészíteni nagymami palacsintáját vagy éppen hogyan lehet védekezni a koronavírus ellen. Varázsdoki szemlélteti, miért fontos, hogy alaposan mossuk meg a kezünket. A műsorvezetőkkel vidám verseket is tanulhatnak a gyerekek az otthoni napokra és természetesen az otthoni testmozgás és a házi torna sem maradhat ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.