Szobabicikli a Műcsarnokban

Sajátos megvilágításban vezetik be a nézőt a Műcsarnokban a Szabadjáték – Szobák és a Szabadjáték II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon tárlatának tereibe a szeptember 5-én induló új programsorozat, a Szobabicikli sétálós diskurzusai.

Magyar Nemzet
2020. 09. 03. 17:07
null
Fotó: Nyirkos Zsofia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műalkotások készítésének indítékai és a tárgyiasult végeredmények – maguk a kiállított művek – minden látogatóra egyéni módon képesek hatást gyakorolni. A Szobabicikli egy szellemi edzésprogram, mely kiegészül egy társas élménysétával – jelenkori műalkotások között a Műcsarnokban. A sorozat házigazdája Szurcsik József, a kiállítások kurátora, aki a nyitóestre, szeptember 5-re Sturcz János művészettörténészt hívta meg a közös sétára. A továbbiakban 13-án Sinkó István képzőművész, 18-án Szeifert Judit művészettörténész, 19-én Gaál József képzőművész, 26-án Cserhalmi Luca esztéta lesz a vendég.

Szurcsik József tárlatvezetése
Fotó: Műcsarnok

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.