Tananyag lett Döme Barbara kötete a Vajdaságban

Döme Barbara Nők a cekkerben című novelláskötete bekerült a vajdasági Magyar Nemzeti Tanács és a Pannon RTV közös projektjeként létrehozott Távoktatás magyar nyelven című, iskolásoknak készült programba – derült ki a szerző közleményéből.

Magyar Nemzet
2021. 03. 29. 16:10
null
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vajdasági Magyar Nemzeti Tanács a Pannon RTV közreműködésével 2020-ban az általános és középiskolák minden osztálya számára egy egész évnyi tananyagot rögzített és tett közzé az interneten.

Döme Barbara tavaly elnyerte az Irodalmi Jelen prózadíját, valamint az Év legsikeresebb szerzője 2020 díjat az Orpheusz Kiadónál. Legutóbbi kötete Angyalt reggelire címmel jelent meg – írja a közlemény.

Kiadóvezetők és díjazottak: Erős Kinga, Döme Barbara, Mezey Katalin, Lányi Gusztáv, Mirtse Zsuzsa, Zsiga Kristóf
Fotó: Hajónapló/Beliczay László

A Nők a cekkerben című novelláskötet főszereplői személyiségzavaros, skizofrén betegek, akik egyes szám első személyben mesélnek magukról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.