Tíz vidéki helyszínen perdül a szoknya, koppan a csizma

Egész napos ingyenes táncworkshopra várják az érdeklődőket holnap a hévízi polgármesteri hivatal rendezvénytermébe, ahol hat mozgásművészeti kurzus kínálatából lesz lehetőség 30-30 perces órákra történő jelentkezésre. Az idén először négy nyugat-balatoni település, Hévíz, Keszthely, Gyenesdiás és Rezi tánciskolái és táncpedagógusai is bekapcsolódnak az országos rendezvénybe, amelyet Hévízen Papp Gábor, a vendéglátó város polgármestere nyit meg.

2020. 09. 19. 11:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Festetics Művelődési Központba moderntánc- és népek tánca órákra várják az érdeklődőket, de balett sem marad ki a kínálatból.

A múlt évben indították el lelkes táncpedagógusok a minden korosztályt, kicsiket, juniorokat, felnőtteket és a még táncos lábú nagyszülőket is megszólító Nagy táncválasztó elnevezésű rendezvényt, amelynek elsődleges céljaként a résztvevők különféle táncstílusokkal való megismertetését jelölték meg, továbbá hogy segítsék a táncok közti választást.

Nemkülönben, hogy a kurzus résztvevői ki is próbálhassák magukat, és kedvet kapjanak a szabadidő nép- vagy moderntánc-csoportban történő eltöltéséhez. A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége Nagy táncválasztó rendezvényein több mint 40 stílusból lehet választani. Az idén Kőszegen, Győrben, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Szekszárdon is várják egész napos, ingyenes táncórákra, kerekasztal-beszélgetésekre, táncfilmvetítésekre az érdeklődőket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.