Tordy Géza exkluzív interjút adott az M5-nek

2019. 06. 28. 8:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken 21.35-től exkluzív beszélgetést láthatnak az M5 kulturális csatorna nézői Tordy Géza színművésszel az Ez itt a kérdés extra című műsorban. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező évekkel korábban nyilatkozott utoljára, ám ezúttal Nacsa Olivérnek és Somossy Barbarának átfogóan mesélt életpályájáról.

„A jó személyes kapcsolatnak köszönhető, hogy létrejöhetett az interjú. Nagyon jó hangulatú, kedves beszélgetést láthatnak a nézők, amelyben a Tordy Géza visszaemlékezik pályája legfontosabb pillanataira, életének legszebb korszakaira. Sok érdekes anekdotát hallhatunk kollégáiról, élményeiről” – árulta el Nacsa Olivér, akitől azt is megtudtuk, hogy felesége és műsorvezető-társa, Somossy Barbara szerkesztette és vágta a beszélgetést. „Barbi teljesen elbűvölte a művészurat, de ezzel sokan vannak így” – tette hozzá.

Az ajánló videó IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.