Új arculat és megújult tartalom az OzoneTV-n

Hétfőtől arculatában és tartalmában is megújul az egyetlen magyar „zöld csatorna”, az OzoneTV – közölte a társaság.

Forrás: MTI2020. 03. 02. 14:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nézők által megszokott régi műsorok is új köntösbe öltöznek, és lesznek a vásárolt tartalmak mellett érdekes és különleges, saját gyártású, magazin jellegű műsorok, mint például az Ozone Univerzum, amely Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben, prioritásként kezelve a hazai kezdeményezéseket, eredményeket ezen a területen – írták.

Hozzátették: céljuk, hogy a legfontosabb társadalmi kérdésekkel, például a környezetvédelemmel, a klímaváltozással foglalkozzanak közérthető módon.

Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnének, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetik a nézőinket – áll a közleményben.

Az OzoneTV nyitott mindenre, ami értékek és elvek mentén szolgálja a nézők és a csatorna érdekeit, ezért konstruktív együttműködésre, partneri viszonyra törekszenek a hazai dokumentumfilm-készítőkkel, még akár koprodukciós lehetőséget is ajánl – tájékoztatta a csatorna az MTI-t.

Az OzoneTV elkötelezett, a napi politikától mentes, értékek mentén működő televízió, amely mindenkit szeretne megszólítani, aki érdeklődik a környezet és a társadalom fontos kérdései iránt – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.