Világvégre: megjelent az új Kalapács-album első dala

A dal címe: Nem adom alább. Harminc zenekar közreműködésével új tribute-album is készült az idén húszéves zenekar tiszteletére.

Pataki Tamás
2020. 10. 12. 13:17
null
Forrás: Hammer Records
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2020-ban a Kalapács zenekar huszadik születésnapját ünnepli, ebből az alkalomból november elején egyszerre két Kalapács-kiadvány is napvilágot lát: Világvégre címmel egy vadonatúj stúdióalbumuk jelenik meg tizenkét új Kalapács-dallal (a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is), illetve Kikalapált dalok címmel egy nagyon különleges, harmincdalos album, melyen harminc különböző zenekar játszik újra egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt húsz év lemezeiről. A zenekar barátai, pályatársai, klasszikus bandák és feltörekvő, izgalmas új csapatok hallhatók rajta – természetesen a rock/metal mezőny legjobbjai, mint a Dalriada vagy a Moby Dick, de a lemezkiadó ígér pár érdekes kakukktojást is.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=K2mS9asr8ek[/embed]

A Hammer Recrods kiadásában megjelenő Világvégre című lemez első nyilvánosságra hozott új dala, a Nem adom alább

a klasszikus Kalapács-hangzást és a klasszikus Kalapács-dalszöveget képviseli,

ebből ítélve talán az album is egyfajta összegzés lesz. Annyit mindenesetre már könnyű szívvel ki lehet jelenteni, hogy nagyon jól sikerült az albumborító, sőt az utóbbi évek egyik legérdekesebbje lett.

Fotó: Hammer Records

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.