Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 10., szombat, Zsolt napja
HÍR TV – Civil körEurópa szerint nem lehet saját véleményünk.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Úgy a földön is – online filmklub
A Kay Pollak által 2004-ben rendezett Hétköznapi mennyország című film amolyan kultfilmmé vált bizonyos körökben, azt azonban kevesebben tudják, hogy elkészült a film folytatása is. A 2015-ben elkészült újabb mozi címe tükörfordításban: Úgy a földön is. Március 10-én ezzel az alkotással folytatódik a Faludi Ferenc Akadémia filmklubja, online formában.

Úgy a földön is – online filmklub

2021. 04. 10. 23:52 - 23:52
1085 Budapest, Horánszky utca 20.

Online, interaktív formában folytatódnak a Faludi filmklubok. A heti váltásban szerdánként megrendezésre kerülő vetítéseken és az utánuk következő Zoom-műhelybeszélgetéseken az adott film filmes házigazdái várják a filmklub résztvevőit a filmeket követő online beszélgetésekre. A filmekhez csak regisztrálni kell a Párbeszéd Háza honlapján, és a regisztrációkor megadott e-mailcímre elküldik a film hozzáférését, illetve a film utáni Zoom-beszélgetés azonosító kódjait, hogy beléphessünk az interaktív beszélgetés terébe.

A beszélgetés moderátora: Szekeres Csaba rendező.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …