Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 5., csütörtök, Krisztina napja
HÍR TV - CSÖRTEA korrupciókutatók megcsinálják a korrupciót.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Egyházzenei Fesztivál Pécsett, Szegeden és Veszprémben
Május 18. és 23. között személyesen is részt vehetünk a Con Spirito Egyházzenei Fesztiválon, amelyen fennkölt dallamokkal töltik meg a templomok tereit. Az élő és online hangversenyeket Pécsett, Szegeden és Veszprémben rendezik meg.

Egyházzenei Fesztivál Pécsett, Szegeden és Veszprémben

2021. 08. 5. 17:00 - 17:00

2019 után újra megtartják a Con Spirito Egyházzenei Fesztivált május 18. és 23. között, ahol a műfajt megünnepelve, a korábbi évek hagyományaihoz méltó módon fennkölt dallamokkal töltik meg a templomok tereit. Az egyház kultúrájának bemutatása mellett a fesztivál alkalmat ad arra, hogy a “Con Spirito” névhez hűen hangsúlyozzák a szentlélek jelentőségét az élet minden területén, így a zenében is.

Töltődjön fel lélekkel és zenével a Bécsi Zeneművészeti Egyetem Choral Schola-jának, az Orfeo Zenekar és Purcell Kórus, valamint az Egy estére Pécs a magyar Salzburg program koncertjein.

További örömteli hír, hogy a Filharmónia Magyarország közönsége számára újra lehetőség adódik, hogy személyesen, a nézőtérről élvezhessük a hangversenyeket az elrendelt szabályok értelmében, de az élő, online közvetítések továbbra is elérhetőek lesznek a megszokott módon.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége