Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 9., kedd, Franciska, Fanni napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA pofátlanságnak vannak fokozatai.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Házasságról a házasságért – ingyenes online Lélekműhely
Vajon lehet ma még valami érvényeset vagy újat mondani a házasságról? A torockói Duna-ház online követhető előadásában a Dr. Fereczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész és Dr. Czire Szabolcs unitárius lelkész, szociológus páros lelkigondozói tapasztalatba ágyazva kitér többek között a házasság bibliai és történeti vonatkozásaira, valamint a nemi különbségekből adódó más-más viselkedésmintákra.

Házasságról a házasságért – ingyenes online Lélekműhely

2021. 03. 9. 01:52 - 01:52
517610 Torockó

Már hagyomány, hogy a Lélekműhely februárban családi különkiadással rukkol elő, ahogy az is, hogy ezek a rendhagyó, közös előadások a sorozat legnépszerűbb részei. Dr. Ferenczi Enikőhöz, a több mint két éve nagy sikerrel futó sorozat ötletgazdájához és állandó előadójához idén ismét férje, Dr. Czire Szabolcs csatlakozik a rendhagyó, humort sem nélkülöző páros előadáson. Férfi és nő különbségéről, a nemi szerepek alakulásáról, a harmonikus párkapcsolat és családi élet értékéről és megtartó erejéről lesz szó, de kendőzetlenül beszélnek a házasság örömei mellett annak buktatóiról is, kiemelve a mindennapi életben hasznosítható gyakorlati szempontokat.

A házasság hetéhez utólag kapcsolódó élő online Lélekműhelyen ezúttal is a Duna-Ház Facebook-oldalán vehetnek részt az érdeklődők, létszámkorlát és földrajzi korlátok nélkül.

Előadók: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész és Dr. Czire Szabolcs unitárius lelkész, szociológus

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …