Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 10., hétfő, Ármin, Pálma napja
HÍR TV – BAYER SHOWA műanyag identitás buboréka.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Nyakunkon a jövő
Kiss Ulrich jezsuita szerzetes Forró könyvek című sorozatában ezúttal Peter H. Diamandis & Steven Kotler: A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk című könyvet ajánlja a figyelmünkbe. A Párbeszéd Háza szervezésében megvalósuló, online követhető beszélgetés házigazdája Sajgó Szabolcs jezsuita szerzetes.

Nyakunkon a jövő

2021. 05. 10. 21:17 - 21:17
1085 Budapest, Horánszky utca 20.

Nyakunkon a jövő – a cím egyszerre fejezi ki rémületünket a sok ránk omló exponenciális változás láttán, és határtalan elvárásunkat, a sok fantasztikus ígéret hallatán. Itt az ideje, hogy korábbi idoljainkat felcseréljük az új hypergyors hősökre, akik mindenben mindenkit lehagynak? Mindez már rég nem scifi, hanem villámriport a jövőről, ami már jelen van…

  • Mitől gyorsult föl minden, még a gyorsulás is?
  • Dekadencia, visszafejlődés tényleg nincs?
  • Az idő is végtelen erőforrás lenne, mint a tér, az anyag, az energia?
  • Hogyan használjuk értékesen egyéni időnket?
Az előadáson való részvételhez regisztrálni kell a Párbeszéd Háza honlapján, és a regisztrációkor megadott e-mailcímre elküldik az előadás hozzáférését, a Zoom-beszélgetés azonosító kódjait, hogy beléphessenek az interaktív beszélgetés terébe.
Regisztráció: ITT
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége