info
karc fmSzarka Tamás

Karc FM: FolKarc

Nagyszabású lemezbemutató koncertre készül Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zenész, zeneszerző, költő, a Ghymes egyik alapító tagja. Esthajnal című tematikus albumának fő témája egy szerelmi történet egy cigánytábor életébe ágyazva, akiknek vándorlás az életük, soha nem tudnak megérkezni igazán, mert az otthonuk az út maga. Két ember tragikus szerelme, akik annyira büszkék, szabadok és erősek, hogy még a legszebb kötöttséget sem viselik el.
locationKarc FM
clockaugusztus 11. csütörtök 19:00 - augusztus 11. csütörtök 21:00

A szerző a mű megírásával szeretné erősíteni a magyarországi roma identitást és kulturális aktivitást, valamint felmutatni a roma hagyományokat. Bizse Ferenc FolKarc című élő műsorában bemutatjuk az új korong legszebb felvételeit, és igazi kulisszatitkokra is fény derül, miközben Szarka Tamás vendégeskedik a stúdióban, csütörtökön este 7-kor, illetve vasárnap 17 órától.

További program lehetőségek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.