info
karc fmMagyar Hangok

Karc FM: Magyar Hangok

A Magyar hangok következő adásában a nemzetpolitikai hírek után egy interjút hallhatnak Brenzovics László KMKSZ elnökkel, aki immár egy éve kényszerült magyarországi száműzetésbe az ukrán hatóságok vegzálása miatt. Egy beszélgetést hallhatnak a székelyudvarhelyi születésű Pávai István népzenekutató egyetemi tanárral is, akit 70. születésnapja alkalmából nemrég ünnepi koncerttel köszöntöttek a budapesti Zeneakadémián. Pénteken fél egykor várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Sükösd Levente.
locationKarc FM
clockdecember 3. péntek 12:30 - december 3. péntek 13:00

17 esztendővel ezelőtt, 2004. december 5-én tartották az érvénytelenül zárult népszavazást a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról. A kampányban az akkori, még MSZP-s miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és a baloldali politikusok gátlástalanul, minden erejüket megfeszítve azon dolgoztak, hogy a határon túli magyarok és az anyaországiak között gyűlölködést szítsanak. 2010-től után az egymást követő Orbán-kormányok igazságot szolgáltattak a határon túli magyaroknak, elősegítve a valódi nemzetegyesítést. A Magyar hangok a Karc FM-en is ezt erősíti.

 

Adás: 12:30 – 13:00

További program lehetőségek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.