Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 3., kedd, Hermina napja
HÍR TV - PUBLI CAFEFekete-Győr egy klasszikus Tom & Jerry-figura.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
9. Szent László Napok Nagyváradon
„Itthon vagyunk” jelszóval szervezik meg június 21–27. között a nagyváradi Szent László Napokat kilencedik alkalommal. A szervezők idén főleg erdélyi és Nagyvárad szűkebb környezetében élő előadókat, művészeket hívtak meg, így támogatva őket, miután az elmúlt másfél évben nem sok fellépési lehetőségük volt.

9. Szent László Napok Nagyváradon

2021. 08. 3. 23:32 - 23:32
Nagyvárad

Az eseményen lesznek családi programok, könyvbemutatók, kiállítások, előadások, filmvetítések, városnéző séták, és számos zenés esemény, koncert.

A folkudvar vendége lesz többek között a Maros Művészegyüttes, Berecz András és fia, Berecz István, akik a Soroglya együttes közreműködésével lépnek fel, de itt állítják ki Dávid Botond 56 ország 240 nemzetének közel 1700 népviseletét bemutató Geofolk kiállítását is.

A Szent László Napokon fellép többek között a No Sugar, a Poklade, az Operettissimo, Heinczinger Mika (Misztrál), valamint a debreceni LED zenekar.

Részéletes program: https://2021.szentlaszlonapok.ro/

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége