Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 22., kedd, Paulina napja
HÍR TV - SAJTÓKLUBSvédország az egy „különös lény”.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
A boldogság megélése – ingyenes online képzés
A már-már legendásnak számító torockói Duna-ház Mesevilág, csodavilág című sorozata mostani részében is hiánypótló, sok pedagógus munkáját megkönnyítő, ráadásul kifejezetten örömteli téma kerül középpontba, ami nem más, mint maga a csupa nagybetűs BOLDOGSÁG. A foglalkozást Szabó Enikő, Tekergő mesemondó, pedagógus, pszichológus, pszichodráma asszisztens vezeti.

A boldogság megélése – ingyenes online képzés

2021. 06. 22. 16:17 - 16:17
517610 Torockó

A képzés moderátora Zámborszky Eszter, Tekergő mesemondó, mesepedagógus.

Szeretettel várják az óvódapedagógusokat, tanítókat, tanárokat, közösségszervezőket, sőt az érdeklődő szülőket, nagyszülőket is a képzésre.

Regisztráció: ITT

A képzést legalább 25 fő részvételével indítják el. Kérik, csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt is tudnak venni a képzésen!

Mit jelent a nyugalom, a béke, az öröm, az elégedettség, a szeretet megélése gyerekként? Honnan tudjuk, hogy boldogok vagyunk, vagy hogy a társaink boldogok? Hogyan éli meg a gyerek a boldogságot? Melyek mindennapjainak boldogságforrásai? Hogyan nevel boldoggá a népmese? Az interaktív műhelyben ezekre az izgalmas kérdésekre keresik közösen a választ Szabó Enikővel, a módszer kidolgozójával. A pedagógusok frappáns, játékos ötletek mellett olyan hasznos módszereket és eljárásokat sajátíthatnak el, amiket az osztályukban, óvodai csoportjukban hatékonyan, könnyedén alkalmazhatnak.

A magas színvonalú, komplex pedagógusképzés a Tekergő Meseösvény Egyesület közreműködésével valósul meg.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége