Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 8., hétfő, Zoltán napja
HÍR TV – Bayer-ShowHúsvét után már egy élhető helyzet fog előállni.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Folk-kocsmakvíz – Online
A Hagyományok Háza Folk-kocsmakvíz játékos vetélkedője a virtuális térben folytatódik, ami ezúttal is népzenei koncerttel egészül ki. A regisztrált csapatok legközelebb január 21-én mérhetik össze tudásukat.

Folk-kocsmakvíz – Online

2021. 03. 8. 09:34 - 09:34
1011 Budapest, Corvin tér 8.

A Folk-kocsmakvíz vetélkedőben nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség, ugyanis a kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább egy-két fő, aki ezekben a témákban jártas.

A kedvező fogadtatás, s a hetven fős stabil törzsközönség arra sarkallta a szervezőket, hogy évközben is folytassák a tavaly nyáron elindult játékos vetélkedőt, ezért október elejétől havonta rendezték meg a kvízt. Az október-novemberi alkalmat még személyes részvétellel tartották, a decemberi megmérettetést viszont már online szervezték meg, így külhoni honfitársaink is bekapcsolódhattak a programba. Az új évben is – egyelőre online formában – folytatódik a versengés, legközelebb január 21-én mérhetik össze tudásukat a csapatok. Eddig hat asztaltársaság jelentkezett, de az utolsó percig várják négy és hét fő közötti csapatok jelentkezését. A kvíz népzenei koncerttel zárul.

Bővebb információk és regisztráció az alábbi oldalon: https://hagyomanyokhaza.hu/hu/oktatas/program/folk-kocsmakviz/20210114-1900

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …