Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 28., vasárnap, Elemér napja
HÍR TV – CIVIL KÖRCzeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva?
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Civil Akadémia: Miről álmodik a lány?
A következő, február 24-i Civil Akadémia vendége Ferencz Orsolya miniszteri biztos és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke. Az est témája a klasszikus női és férfi szerepek változása. A beszélgetés műsorvezetője Szabó Anett médiaszakember.

Civil Akadémia: Miről álmodik a lány?

2021. 02. 28. 13:52 - 13:52

Miről álmodik a lány? Egy igazi férfiről. De az a kérdés, vajon változott-e az idők kezdete óta a mindenki álma – férfi és a férfiak álomnő ideálja, vagy talán az álmodók változtak meg? Az igazi férfi ismertetőjegye, hogy erős és egyben határozott. Vannak céljai, amelyeket eltervez és megvalósít. Ezen közben van ideje és stílusa a nőre, akit tisztel és megbecsül. A férfi meg egy igazi nőről álmodozik. Aki szereti és megérti, aki támogatja a terveit és jó édesanyja gyermekeinek. Vajon mit szólnának a facebook cenzorai a fenti sorokhoz? Letiltanák a megjelenését? Önök szerint sem pc ez a néhány gondolat?

Vendégek: Ferencz Orsolya miniszteri biztos és Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke
Műsorvezető: Szabó Anett médiaszakember

A rendezvényre várják előzetesen kérdéseiket február 22-ig a [email protected] email címre.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …