Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 8., szombat, Mihály napja
HÍR TV – CREDOOrbán megmentette Magyarországot.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
A Nyolc nő a Jászai Mari Színházban
A zseniális Agatha Christie méltó utódja, a népszerű szerző Robert Thomas írása a Nyolc nő című bűnügyi komédia, amely krimi és vígjáték is egyben. A darab április 16. és 18. között megtekinthető a tatabányai Jászai Mari Színház online kínálatában.

A Nyolc nő a Jászai Mari Színházban

2021. 05. 8. 13:04 - 13:04
2800 Tatabánya, Népház utca 5.

Adott egy francia hegyi kastély és a benne élők: egy nagymama, egy anya, egy nagynéni, egy sógornő, két lánygyermek és két alkalmazott: csupa nő. És persze a férfi, aki férj, apa és szerető egy személyben. Ő az, aki karácsony reggelén már nem kel ki ágyából: hátából egy kés áll ki. Adott tehát egy hulla és nyolc lehetséges gyilkos. Megannyi indíték a gyilkosságra. A nyolc nő nyomozni kezd, és számtalan titok lepleződik le. És a bűnjelek egyre csak szaporodnak: egy elvágott telefonvezeték, két elnémított kutya, egy váratlanul előkerülő pisztoly, ami ha már előkerült, annak rendje és módja szerint el is dördül. De lesz-e több áldozat?

Jegyvásárlás: ITT
Jegyárak: 2900 Ft – 9000 Ft

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …