Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 20., szerda, Fábián, Sebestyén napja
HÍR TV – KEMÉNYMAGFekete-Győr András az oviban érzi magát.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Gálaműsorral ünnepel a Fővárosi Nagycirkusz
A nagy múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz 1971. január 14-én nyitotta meg újra kapuit, miután az előző épületet lebontották. A mai épület megnyitását egy magyar artistaművészekből álló, impozáns gálával ünnepelték. Ezt az eseményt idézi fel a Fővárosi Nagycirkusz 19 órától kezdődő, egyszeri gálaműsorával.

Gálaműsorral ünnepel a Fővárosi Nagycirkusz

2021. 01. 20. 20:34 - 20:34
1146 Budapest, Állatkerti körút 12a.

A klasszikus cirkuszi, varieté elemeket is tartalmazó, nagy elődöket megidéző gála a Hortobágyi Károly-díjjal kitüntetett, többszörös cirkuszfesztivál-díjas erőemelő duó, a Silver Power (Füzy Anita és Kranitz Krisztián) rendezésében és Valc Szabolcs mesterkoreográfus munkája nyomán valósul meg.

A gálaműsor online, élőben streamelve is követhető lesz a Fővárosi Nagycirkusz Facebook-oldalán, valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően lesz látogatható.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …