Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 17., szombat, Rudolf napja
HÍR TV – TROLLOltásellenes, aki a keleti vakcina ellen kampányol
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Leánykérés – a Szolnoki Szigligeti Színház online előadása
Szerdán a Szolnoki Szigligeti Színház online követhető előadásában megtekinhetjük Anton Csehov Leánykérés című komédiáját egy felvonásban. A Mikó István rendezte darab három szereplője: Gombos Judit (Natalja), Horváth György (Csubukov), valamint Mészáros István (Lomov).

Leánykérés – a Szolnoki Szigligeti Színház online előadása

2021. 04. 17. 01:42 - 01:42
5000 Szolnok, Hild János tér 1.

Natalja, a tűzről pattant orosz gazdasszony és édesapja házába egy napon kérő érkezik, Lomov, az ügyefogyott, de makacs természetű szomszédjuk. Mindhárman hajlanának arra, hogy a nem éppen ifjú pár egybekeljen, de az addig vezető út rögösebbnek bizonyul a vártnál. Égetően fontos kérdéseket kell tisztázni, úgy mint kié a Bivalyrét? És melyik a jobb vadászkutya: Szimat vagy Csípdmeg?
Anton Csehov mesterien megírt vígjátéka semmi kétséget nem hagy afelől, milyen felhőtlenül boldog házasság vár a darab két főszereplőjére.

Díszlet- és jelmeztervező: Matyi Ágota
Segédrendező: Kádár Krisztina
Rendező: Mikó István

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …