Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 20., szerda, Fábián, Sebestyén napja
HÍR TV – KEMÉNYMAGFekete-Győr András az oviban érzi magát.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Tajtékos dalok az Operett online műsorán
Január 15-én 19 órától a Tajtékos dalok – Boris Vian revüt közvetíti az Operett online. Az előadás az ötvenes évek Párizsába repít vissza bennünket. A főbb szerepekben Györgyi Annát, Gubik Petrát, Földes Tamást és Kocsis Dénest láthatjuk.

Tajtékos dalok az Operett online műsorán

2021. 01. 20. 20:49 - 20:49
1065 Budapest, Nagymező utca 17.

A Tajtékos dalok – Boris Vian revüvel indítja a januárt a Budapesti Operettszínház streaming-szolgáltatása, az Operett online. Különleges színpadtechnikával, LED-világítással és tükrökkel hozza játékba Kiss Csaba rendező a zseni életének főbb helyszíneit, a fiatalkori szerelmek őrületét, a Szabványügyi Hivatalt, a németek által megszállt Párizst, a földalatti mulatók világát, a romokból újjáépülő életet, Sartre-ot és körét. Aztán a jazz, Duke Ellington és Miles Davis, a Saint-Germain pezsgő éjjeli világába is betekinthetünk.

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók: LINK

Jegyárak: 3900 Ft – 10000 Ft
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …