Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 16., szerda, Jusztin napja
HÍR TV - KEMÉNYMAGHol van az iszonyú propaganda határa?
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Verses videók a magyar költészet napja alkalmából
Április 6. és 11. között verses videókat oszt meg közönségével a Zenthe Ferenc Színház Facebook-oldalán. A magyar költészet napja alkalmából #csaknekedmondom jeligével indított kezdeményezés célja, hogy segítse az emberek pozitivitásának fenntartását, illetve kihangsúlyozza a különböző korok költőinek, íróinak világát, szépségét.

Verses videók a magyar költészet napja alkalmából

2021. 06. 16. 00:46 - 00:46
3100 Salgótarján, Főtér 5.

1964 óta április 11-én, József Attila születésének napján ünnepeljük a magyar költészet napját. Ezért a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház társulatának néhány tagja a #csaknekedmondom kezdeményezés részeként verssel lep meg egy-egy lelkes színházba járót, de az állandó bérleteseknek lehetőségük van valamelyik szerettüknek is örömet szerezni azzal, hogy akár kedvenc színésze szaval el neki egy költeményt. A sorozatban klasszikus és kortárs költők művei egyaránt szerepelnek.

Művészek, akiktől biztosan hallhatunk verset az elkövetkezendő napokban: Mikecz Estilla, Rácz János, Móczár Bence, Hege Veronika, Jókai Ági, Házi Anita, Baksa Imre, Erdélyi Gábor, Máté Krisztián, P. Kerner Edit és Hajdu Tibor.

A verses videókat április 6. és 11. között posztolják, és bárki számára elérhetők lesznek a Zenthe Ferenc Színház Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/ZentheSzinhaz

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége