Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 12., hétfő, Gyula napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBElképesztő, hogy hová süllyedt a baloldal.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Zenés utazás a 20 éves Roxínházzal
A magyar kultúra napja alkalmából rendhagyó műsorral készül a Roxínház, amiben meg szeretnék mutatni, hogy kik is ők, és mit csinálnak immár 20 éve. A különleges összeállítást január 22-én ingyenesen tekintheti meg a közönség.

Zenés utazás a 20 éves Roxínházzal

2021. 04. 12. 23:24 - 23:24
7400 Kaposvár, Somssich Pál utca 18.

A TALÁLKOZZUNK NÁLATOK! – zenés utazás a 20 éves Roxínházzal című műsorban egy picit bejárhatjuk a Roxínház épületét, megmutatják mindazt, amit nem láthat a közönség. Közben mesélnek, sztoriznak és természetesen az előadásaikból is megtekinthetünk videós bejátszásokat. Felvesszük a napszemüveget a Hotel Mentholban, kiszabadítjuk Cselét a Vuk előadásban, bajvívunk Süsüvel, elindítjuk a Bakterházat, szerelembe esünk Anconában, sztorizgatunk a Színházi legendákkal, és ami a legfontosabb, Sose halunk meg!

A mostani összeállításból megtudhatjuk, hogy milyen az igazi, roxínházas színházi hangulat. És ha kedvet kapunk, ezeket az előadásokat teljes egészében is megnézhetjük a Roxínház online színháztermében, az online-roxinhaz.jegy.hu oldalon keresztül.

Az ingyenes jegy ITT érhető el. Ám támogatói jegy is vásárolható, amellyel a Roxínház fennmaradását támogathatjuk.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …