Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 31., szombat, Oszkár napja
HÍR TV - Publi CafeFajgyűlölő politikust támogat Gyurcsány.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Barabás Lőrinc Quartet – lemezbemutató koncert
A megújult Barabás Lőrinc Quartet Open című új albumának bemutató koncertjét július 22-én hallgathatják meg az A38 Tetőteraszán. Az album új fejezetet nyit az együttes zenei életében, hiszen a Quartetbe új tagok érkeztek, és noha a velük való ismeretség korábbra nyúlik vissza, újbóli találkozás frissessége átszüremlik ezeken a dalokon.

Barabás Lőrinc Quartet – lemezbemutató koncert

2021. 07. 31. 08:58 - 08:58
1117 Budapest, Petőfi híd .

Menetrend:
20:00 Urbányi Zóra & Barabás Lőrinc
20:50 Barabás Lőrinc Quartet – Premecz Mátyás, Ajtai Péter, Klausz Ádám és Barabás Lőrinc

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője, egyik mozgatórugója. Az elmúlt tíz évben klubestjei és formációi termékeny talajt biztosítottak a jazz és az elektronika határmezsgyéjén kísérletező rokonlelkek számára. Olyan eseményeken tett szert szélesebb nemzetközi ismertségre, mint például a Montreaux Jazz Fesztivál, a londoni iTunes fesztivál, ahol Valerie June-nal játszott közösen, de olyan előadókkal is osztozott már a színpadon, mint a Thievery Corporation, Bonobo vagy Erik Truffaz.

Jegyvásárlás: ITT

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége