Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 5., csütörtök, Krisztina napja
HÍR TV - CSÖRTEA korrupciókutatók megcsinálják a korrupciót.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Barokk randevú a Gödöllői Királyi Kastélyban
A Barokk Randevú a KúlArt Produkció és a Heureka Music Agency közös minifesztiválja, amelyet idén negyedik alkalommal rendeznek meg. Az eseményen július 17-én és július 18-án izgalmas produkciókkal barangolhatjuk be a barokktól napjainkig terjedő zenei univerzumot, ahol az operák, kantáták, kamarazenei művek egy modernebb korba, vagy másik műfajba helyezve fedik fel ismeretlen arcukat.

Barokk randevú a Gödöllői Királyi Kastélyban

2021. 08. 5. 10:19 - 10:19
2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély 5852.

Az előadások minőségéről Prima Primissima- és Artisjus-díjas művészek gondoskodnak. A kétnapos rendezvényen közreműködik – többek között – a Swing à la Django zenekar, ifj. Sárközy Lajos hegedűművész zenekara, a Sárközy Gypsy Fever és a Clermont Quartet. A magyarázatokkal színesített Swing me Amadeus c. előadás vezetőjeként és rendezőjeként Hábetler Andrást láthatjuk, a zeneileg és dramaturgiailag is újragondolt Bach világi kantáta, illetve az ebből készült szcenikus előadás (Bach Electro Beat) rendezőjeként Dénes Viktor fogja egymáshoz szelídíteni az elektronikus zenét, a barokkot, a rapet és az operát.

További részletek: LINK

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége