Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 24., csütörtök, Iván napja
HÍR TV - CSÖRTEÖssze-vissza beszélnek hatalomért és pénzért.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Pál István Szalonna és Bandája jubileumi koncertje
Idén ünnepli Pál István Szalonna és Bandája az együttes 15+1. születésnapját. Ezen esemény méltó megünneplésére egy nagykoncertre hívják mindazon népzene szerető embereket, akik szeretik muzsikájukat. A koncert fellépői hagyományőrző muzsikusok Szászcsávásról, Magyarpalatkáról és Kalotaszegről. Tanítványok Kárpátaljáról, zenész barátok az elszakított részekről és az anyaországból egyaránt. 

Pál István Szalonna és Bandája jubileumi koncertje

2021. 06. 24. 20:28 - 20:28
1138 Budapest, Zielinski Szilárd sétány .

A zenekar munkásságának egy nagy részét a Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekaraként végzi, így természetes, hogy a koncertben láthatunk az együttes előadásában is olyan táncokat melyek még felejthetetlenebbé teszik a jubileumi koncert élményét.

Közreműködnek:
Albert Sándor Szilárd, Csík János, Kovács Dániel, Pál Lajos, Péter Tamás, ifj. Ürmös Sándor, Greznár Zoltán, Dulai Zoltán, Rónai Zoltán, a Tarsoly zenekar és a Magyar Állami Népi Együttes táncosai
Erdélyi hagyományőrző vendégek:
Berki Béla (Árus), Csányi Sándor (Sanyi), Kodoba Martin (Florin), Mezei Ferenc (Csángáló), Radák Mihály (Rémusz), Tóni Rudolf (Rudi), Varga István (Kiscsipás)
A koncert szerkesztője: Pál István Szalonna, Liszt Ferenc – díjas, érdemes művész
Az est rendezője: Mihályi Gábor, Harangozó Gyula – díjas, érdemes művész
Jegyvásárlás: ITT
Jegyár: 3900 forinttól
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége