Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 9., vasárnap, Gergely napja
HÍR TV – CIVIL KÖREz már egy nyílt háború.
Ide kattintva elolvashatja szerkesztési irányelveinket
Programkereső
Remekművek – az Art Budapest Duó online koncertje
Vajda Barnabás magyar hegedűművész és Kubota Sayaka japán zongoraművésznő Remekművek című koncertjének élő online közvetítését április 19-én tekinthetik meg a Csili Művelődési Központ YouTube-csatornáján. A művészek 2019-ben alakították meg az Art Budapest Duót és közös küldetésüknek érzik a magyar és japán szerzők műveinek előadását a nagyvilágon.

Remekművek – az Art Budapest Duó online koncertje

2021. 05. 9. 21:40 - 21:40
1201 Budapest

Mindkét művész tanult a Liszt Ferenc Zeneakadémián is. Több verseny nyertesei. Nemzetközi rutinnal rendelkező előadóművészek. Szólista, zenekari-művész, művésztanári pályafutásuk mellett 2019-ben alakították az Art Budapest Duót. A duó célja, hogy a zenén keresztül határokon és nemzedékeken át összehozza az embereket és örömet szerezzen nekik. A duó további különlegessége, hogy Sayaka szólistaként is fellép a koncerteken.

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …