Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Lugas Helyzetkép

Az ördög maga
Pándy nemcsak gyártotta a legendákat magáról és eltüntetett családtagjai hollétéről, hanem börtönlevelei és rajzos naplójának sorai is tanúsítják, elhitte a maga gyártotta meséket.
Antarktiszi kánikula
A több mint valószínűnek tekintett áradás partvidéki metropoliszok sorát fenyegeti. New York tengerszint feletti magasságát tíz méternek adják meg.
Bányák a tengerfenéken
A mélytengeri, azaz a kétszáz méternél mélyebben lévő bányászat lehet a jövő üzlete főleg azért, mert apad a felszíni ásványkincskészlet.
Precíz fenevad
Csók a békának
Minden harmadik internethasználó regisztrál társkereső oldalakra. Vajon megkönnyíti az életünket a virtuális valóság, vagy saját magunkat degradáljuk árucikké?
Terján Nóra
Üres a ház, gyere törj be
Egyre több az amatőr lakberendező, aki dizájnos (vagy annak vélt) otthonát szívesen mutatja meg a ­Facebook közönségének. Nem gondolnak azonban arra, hogy milyen veszélyeket rejt az ész nélküli megosztás.
Aranyfolyó
A Monarchia hajói alig fél évszázad alatt nyolcvanhat expedícióban vettek részt, lehetséges gyarmatokat kerestek. A meghódításukhoz kellő haderő azonban általában hiányzott.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!