Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Lugas Helyzetkép

Higgyünk a szemünknek?
A Gallup idei felmérése szerint az amerikaiak kétharmada hiszi azt, hogy van értelmes élet a Földön kívül is. Az idegenek földi látogatásában már kevesebben hisznek.
Könyv és falovacska
A Macchiaiola Maremmana visszatér
Az alacsony termelési hozam miatt idővel aztán a tenyésztése visszaszorult, sőt kihaltnak tekintették, azonban 2005-ben néhány egyedet azonosítottak az Amiata-hegy lejtőin.
Spórkassza
Világszerte 190 ezer milliárd dolláros vagyont halmoztak fel mára a háztartások, ám ez a hatalmas összeg még mindig nem éri el a korábbi méreteket.
Bódy Géza
Új időszámítás
A Magyar Nemzet szeptember 10-i száma közölte: Hevesi Sándor, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója, a Corvin-lánc, továbbá a francia becsületrend, az olasz koronarend kitüntetettje szeptember 8-án elhunyt.
Vigyáztam, nehogy hátranézzek
Egy maratonfutó naplójából: Jenkei Péter 27 éves hosszútávfutó, a Vasas SC versenyzője meséli el, hogyan készül fel a maratonokra.
Banánhéj
Párizsban kezdeményeztek pert nicaraguai munkások, akiket nagy hatalmú amerikai cégek évekig vegyszerrel mérgeztek. Talán évtizedek múlva pénzt is látnak.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …