Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Lugas Helyzetkép

Amikor Major eltűnt…
A Színház és Mozi március 2-i számában párhuzamos beszélgetés jelent meg Majorral és Honttal. Közölték: ősztől a Nemzeti, a főiskola és a Madách Színház összevontan dolgozik.
Végtagmentő applikáció
Az ingyenesen letölthető applikáció hasznos tanácsokat ad, miközben pánikot old
Politikusok célkeresztben
Walter Lübckét holtan találták házának teraszán, közvetlen közelről lőtte fejbe gyilkosa. A férfi esete nem egyedülálló, hiszen csak az elmúlt két évtizedben több politikust is meggyilkoltak Európában.
A csapatkapitány
Nem kapta volna fel a sajtó az ügyvédnő, az adószakértő és néhány ­strómanjuk nevét, ha nem ejtik el a nagyvadat: az Alexandra birodalom vezérét.
Földig érő lábak
Európában lakosságarányosan hazánkban vágják le a lábát a legtöbb embernek, Magyarországon mégis csupán egyetlen amputációra specializálódott sebészet működik.
Amikor Szalontát tönkretette a tűzvész
1847. áprilisában támadt tűzvész Szalonta módosabb lakosait is koldusbotra juttatta.
Szürke Féreg, az éltanuló
Egy fiktív nyelv elsajátításának nincs gyakorlati haszna, tanulása ugyanakkor összehozhatja a hasonló gondolkodású embereket.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.