Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Lugas Helyzetkép

Párhuzamos emlékezet
A török hadakat irányító, a szigetvári ostrom alatt életét vesztő I. Szulejmán szultán emlékére épített zarándokközpont maradványait az elmúlt években tárták fel.
Mintapárok
Van-e alapja az élelmiszeripari kettős mércének? A kérdést eldöntendő az Európai Unió vizsgálatot rendelt el, amelynek nemrég született meg az eredménye.
Pályaválasztók
Az autóközlekedés visszaszorításában a kötöttpályás vonalak fejlesztése hozhat áttörést. A vasút megkétszerezhetné teljesítményét, ha az infrastruktúra lehetővé tenné.
Szingalézek Szegeden
Áram a kilincsben
Nemzeti minimum
Egyre többször hallani, hogy a Bánk bánt nem fogadják be a középiskolások, a magyartanárok számára teherré vált annak tanítása, sőt egyesek ki is hagyják a magyaróráról.
Second hand reggeli
Az Európai Unió sürgető feladatai között az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelem is szerepel, Brüsszelben kezdeményezések tucatja indult az ételhulladék csökkentése érdekében.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …