Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Lugas Interjú

A nyomor foltjai
Albertini Béla tizenhat évesen kezdett érdeklődni a fotográfia iránt, de csak huszonöt éve él meg belőle hivatásszerűen.
Találkozások az angyallal
Bartusz-Dobosi László író, pedagógus állítja, folyamatosan aktuálisnak kell lenni, mert a gyerekek figyelik, képben van-e a tanár. Készülő kötete Csengey Dénesről szól.
Ne legyen nap vonal nélkül
Szurcsik József arra törekszik, hogy kezelni tudja azokat a helyzeteket, ahol egyszerre több igazság is létezhet. A Munkácsy-díjas művész műterme a képek mellett tele van hangszerekkel. 
Árván maradt térfél
A rendszerváltás nem hozott igazi társadalmi katarzist, az állampárt átmentette magát az új rendszerbe. Az MSZDP lehetett volna a politikai váltógazdaság egyik hiteles baloldali főszereplője.
Különleges megbizatás
Hódosi Zoltán 15 évvel ezelőtt elment Irakba biztonsági embernek. Ma itthon hasonló cége van, Irakban az Európai Unió egyik projektjében diplomáciai személyvédelemmel foglalkozik.
A szemünkkel hallunk
Patkó Béla Kiki, az Emelet néven koncertező együttes énekese ma azt mondja: „Szeretem, ha rend van a családban, a közvetlen környezetemben, a hazánkban.”
Packó
Vaskuti Pál, a Chance Program vezető szakpszichológusa, az élményterápia módszerének kidolgozója tizennégy évig Srí Lankára vitt ki problémás gyerekeket.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!