Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Lugas Kritika

Szép parkban bárányok
Az európai filmgyártás történetét a kezdetektől végigkísérik az állami szerepvállalásról, annak módjáról és mikéntjéről folytatott viták.
Hullámzó idill
Halljuk-e az „apahangot”?
A Kossuth rádió Vendég a háznál című műsora nem kerüli azokat a kényes témákat, amelyekről érdemes társadalmi szinten is gondolkodni.
Rajzok a selyemtapétán
A pápai Esterházy-kastélyban rendezett varázslatos Matisse-bemutató lehetősége egy szerencsés találkozásnak és egy eddigi kiváló együttműködésnek köszönhető.
Pol Pot megye
Bálint László állambiztonsági kutató immár évtizedek óta dolgozza föl szisztematikusan Csongrád megye szocializmus kori múltját.
A történelem nem játszótér
A könyvhéten napvilágot látott egy történelemfilozófiai kötet első oldalain mindjárt az olvasható, hogy a történelem az emberi szellem legőszintébb kifejeződése.
Idegen tollak
A Yesterday-t nézve rádöbbenünk arra is, hogy mennyire hiányoznak ma a Beatleshez hasonló zenék a temérdek műanyag között.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.