Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Lugas Külpolitika

Bezáruló csapda
Tizenhárom francia katona a Maliban történt helikopterszerencsétlenségben vesztette életét. Harminchat év óta ez volt a francia hadsereg második legnagyobb vesztesége, amelyet egy napon elszenvedett.
Zavar
A botrány, amelyet András herceg viselkedése váltott ki, megviselhette II. Erzsébetet, akinek az utóbbi évtizedekben sokat kellett foglalkoznia családtagjai szennyesével.
Vénnek való vidék
A következő év novemberében Michael Bloomberg 78 éves lesz, ha elnyeri az amerikai államfői tisztséget, akkor 82 éves korában ér véget megbízatása. Feltéve, ha nem akar majd újrázni.
A király színe
A királyság intézménye még mindig sok helyen létezik, sőt különleges helyzettel bír. A napokban Thaiföldön jártunk az új király beiktatásának főpróbáján.
Szingapúr, a sikersztori
Li Kuan Ju volt az a szingapúri politikus, aki az egykori halászfaluból létrehozta a világ egyik legmodernebb államát.
Erőd a múzeumban
A Nagy Egyiptomi Múzeumon kívül még számos kulturális létesítmény épül az országban, a kairói vezetés létérdeke, hogy ismét elérje a 2010-ben rögzített 15 milliós turistaszámot.
Napóleon kabátjában
November elején borzalmas gyilkosság rázta meg Oroszországot, amelynek elkövetője és áldozata nem volt ismeretlen a közvélemény előtt.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …