Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Lugas Külpolitika

Káoszlovag
Halifa Haftár marsall, aki haderejével egész Kelet-Líbiát uralja, sajátos módon tudatta azt, hogy nincs kedve tárgyalni az ország másik részét ellenőrző „nemzeti egységkormánnyal”.
Éllovasok
New York lett a gazdagok fővárosa, körülbelül egymillió embernek egy- és harmincmillió dollár közötti vagyona van. Itt él a legtöbb ultragazdag is.
Ukrajna marslakói
Az elnökválasztás első fordulója megmutatta, hogy az ország kiábrándult, és a lakosság első helyen hozott be a politikában ismeretlen színészt.
Veszedelmes viszonyok
Az azonos neműek közti nemi aktust mostantól halálra kövezéssel, a lopást pedig végtaglevágással sújtják Bruneiben, amennyiben rajtakapják az azonos neműeket az aktuson.
Dicstelen távozás
Hetek óta tömegek tüntetnek az utcákon Algériában. Abd el-Aziz Buteflíka államfőt sikerült pályán kívülre szorítani, de megjósolhatatlan, mi fog történni Észak-Afrika e kulcsországában.
Vér és tinta
Az 1969-től 1982-ig tartó időszakot Olaszországban óloméveknek nevezik. Ólom, mint a lövedék. A szélsőbal- és szélsőjobboldali erők fegyveres összecsapásai jellemezték azokat az éveket.
Az üzenetet hozó halott, de az üzenet él
Az Iszlám Állam felett aratott katonai győzelemből elhamarkodott volna levonni azt a következtetést, hogy maga a terrorszervezet is megsemmisült.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.