Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Lugas Külpolitika

Haláleső
A müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián Macron francia elnök kifejtette, hogy a francia atomütőerő az egyesült Európa és a NATO szolgálatában is áll.
A csatorna túloldala
A megosztottság, a kontinentális Európához való ellentmondásos viszony a szigetországi történelem egyik vezérmotívuma évszázadok óta.   
Szélmalomharc
A modernitás, a technikai fejlődés, a tiszta energia mellett sokkal kevesebben társítják a szélkerékkel a környezetvédelmi átverés, az egészség- és tájrombolás, a közpénzek elherdálása és a korrupció fogalmát.
Erkélyjelenet a kancellárián
Nógrádi György
Meghosszabbított kar
Washington már csak azért sem vonhatná ki csapatait Irakból, mert ezzel még inkább teret nyernének az országban az Irán-barát erők.
Vesszőfutás
Egy lehetséges gazdasági világválság és ezzel egyidejűleg pénzügyi válságok fenyegető jelei mutatkoztak 2019-ben. Amíg egy éve 20-22 háború folyt naponta, ez napjainkra 50 százalékkal megnövekedett.
Háromszáz tonna ólom
Az már világosan látszik, hogy a részben leégett párizsi Notre-Dame felújítása nem történik meg a Macron által vágyott időpontban, a 2024-es olimpiai játékok előtt.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!