Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Lugas Külpolitika

Királyi korrupció
Hogyan lehet összeegyeztetni az ország demokratikus fejlődésében kivételes szerepet játszó I. János Károly tevékenységét a magánbűneivel?
Hókuszpókusz
Az orosz polgárok többsége nem híve a szétforgácsolódott, gyenge hatalomnak, nekik határozott vezető kell, mint amilyen Putyin volt az elmúlt húsz évben.
Migráció lovas kocsin
A mostani válság egyik tanulsága, hogy Euró­pa öt év alatt sem tudta megteremteni saját biztonságát, és a pénzért megvásárolt időt nem tudta kihasználni.
Semmi sem lesz úgy
Kiemelkedően magas Olaszországban az új koronavírus-fertőzés következtében meghaltak száma. Gyaníthatóan azért, mert a Földön – Japán után – az olaszoké a második legelöregedettebb társadalom.
Pósa Tibor
Mit ér a becsületszó?
Washington 18 évnyi harc után megállapodást kötött az afgán lázadókkal arról, hogy az elkövetkező 14 hónapban hadseregével és szövetségeseivel együtt kivonul az országból.
Karantén a padláson
A hónap végéig felfüggesztették a Románia és Olaszország közötti közúti és vasúti menetrendszerű személyszállítást. Hazaérhet-e a sok százezer romániai vendégmunkás az ünnepekre?
Igaz emberek földje
Az 56. müncheni biztonságpolitikai fórum február közepén véget ért. Az elmúlt évekhez hasonlóan a világ számos problémáját megtárgyalták, de megoldás gyakorlatilag nem született.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!