Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Lugas Külpolitika

Repülő deszka
A negyvenesztendős, 168 centiméter magas, kisportolt testalkatú feltaláló valójában az idei francia nemzeti ünnepen, július 14-én ejtette ámulatba a tömeget.
Búcsú Merkeltől
Merkelről film készül közpénzből, hogy a búcsúja szép legyen. Ebben, fütyülve a tényekre, a menekültválságért Budapestet hibáztatják.
A bűn egyeteme
A legutóbbi brazil börtönlázadásban tizenhat rabot lefejeztek, számos holttestet megcsonkítottak. Mi tudna véget vetni ennek az ismétlődő barbárságnak?
Pósa Tibor
Meredek part
Egy július végi héten országszerte öt francia rendőr lett öngyilkos. A fegyveres karhatalmi testületnél évente negyvenen-ötvenen vetnek véget életüknek.
Első számú közellenség
Az ebola megint pusztít Afrikában, a földrész középső részén kétezerhez közelít az áldozatok száma. Ez a halálos járvány 1976 óta tizedjére tért vissza a „szülőföldjére”.
A rendteremtő
A Fülöp-szigeteken az utóbbi három évben 5300 kábítószert fogyasztót és terjesztőt lőttek le a rendőrök „önvédelemből”. Lehet-e éles töltényekkel megnyerni a drogellenes háborút?
Aranykalitka
Haja hercegnő a durva dubaji sejk feleségeként elmenekült Londonba. Az Egyesült Arab Emirátusokra, amely haladó törvényekkel jár elöl az arab világban, nem vet jó fényt ez a „menekülés”.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.