Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Lugas Publicisztika

Szennyes szavak
Oly mocskossá lett a mindennapi, közéleti nyelvhasználat, hogy egyre inkább hasonlít az öntörvényű alpári kültelki grundok verbális nihiljéhez.
Pomozi Péter
Kivégzés Krasznojarszkban
Hárman voltak. Katona Gyula a közepén állt. Letérdelt és keresztet vetett magára. Egy katona ekkor rákiáltott. Katona Gyula felállt, a fegyverek eldördültek és ők élettelenül feküdtek a földön.
Margittai Gábor
Vízbe fojtott keresztények
A legyőzött Iszlám Államból menekülő ismeretlen muzulmán terroristák a Földközi-tengeren több alkalommal is a csónakokból vízbe dobták a keresztényeket, és hagyták meghalni őket.
Nógrádi György
Nulla forint, nulla perc
Lakatos Mihály
Gumiszoba
A vevő a hibás, amiért nem mérőszalaggal járja a belvárosi boltokat, vagy az áruház, amely nem tart megfelelő eszközöket? Miért nehéz a lakberendezés?
Álommosás
Az átlagember számára sokkal érdekesebbek a jól profitáló hotelépítések, miközben a bolygónak elég élelmiszert dobunk ki, mert a katasztrófa úgyis csak a messzi szerencsétleneket érintheti. Dübörög a környezettudatosságba csomagolt fogyasztásösztönzés.
Lélektől lélekig
Az egyszerűbb dolgokra, számokra való emlékezés fölöslegessé válik. A világháló memóriánk kibővítése. Ez kényelmes, ám ezáltal nő az internet- és eszközfüggőségünk.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.