Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Lugas Publicisztika

A butaság kálváriája
Greta Thunberg nemzetközi kalandozásait rendkívüli lelkesedéssel támogatja a média. Tudjuk, épp hol bukkan fel a klímaváltozással kelő és fekvő svéd tinilány.
Sitkei Levente
Vigyázat: kamu!
Mindennapos jelenség az internetes átverés. Pedig sokszor szinte ordító nyelvi hibák jelzik: ne hidd el! Hol van ilyenkor a szövegértés?
Aznap meghaltál számomra
Eltelt több mint tíz év. Csak egyszer beszéltünk telefonon, de kiderült, hogy nem tudjuk elfelejteni egymást. Azután megtaláltuk egymást a Facebookon. Azóta a képernyőn nézzük, merre tart a másik élete.
Duty free
A duty free lobbi úgy tűnik, legyőzte a világ vezető repülőtér-tervező cégének véleményét, amely szerint az utasok szintbeli elválasztása segíti a gyorsabb közlekedést.
Vérző férfiak
Az LGB Alliance egyik célkitűzése a genderextrémizmus elleni fellépés – azaz, hogy vigyázzunk, ne toljuk túl azt a bizonyos biciklit, mert a végén mind pofára esünk.
Álmok Múzeuma
Az álommúzeum megálmodója nem törődik azzal, hogy az álom valóság vagy hallucináció, hanem mesél. Gyűjti és elénk tárja az álmokat.
A tojás
Mi legyen? Állatvédelem helyett farizeusság, profitszempont, növekvő gazdaság iránti vágy vagy ökológiai lábnyom, Greta Thunberg vagy szélkeréklobbi? Egy kocsit nem lehet ennyifelé húzni.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …