Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Lugas Riport

Függőjátszma
Az Anonim Alkoholisták ivásproblémával küzdő férfiak és nők nemzetközi közössége. Az AA-tagság egyetlen feltétele az ivással való felhagyás vágya.
Ozsda Erika
Labda a magasban
A hitehagyott magyarság megerősítésének egyedi eszköze, bázisa a magyar állami támogatással épült, fél éve átadott TSC Topolya Labdarúgó-akadémia.
Négy vagy hat kéz
Az Országos Mentőszolgálat Pesterzsébeti Mentőállomáson jönnek-mennek az autók, ápolók ellenőrzik a felszerelést, feltöltik a készletet, amikor megcsörren a telefon: gyalogosgázolás.
Elefánt a porcelánboltban?
A tudományos élet képviselői, a természetvédők és a méhészek vállvetve támadják az állami szúnyoggyérítés több évtizedes gyakorlatát a lakott területek felett levegőbe permetezett idegméreg miatt.
Amíg nincs válasz
A Böjte Csaba szeretetotthonában élő nők többsége bántalmazó kapcsolatból menekült el. A szárnyaik alatt nevelkedő gyermekeknek biztonságot, otthont adnak.
Kitörölhetetlen lábnyomok
Matl Péter az elmúlt tíz évben szinte nem győzi a megrendeléseket. Munkács, Ungvár, Zalakaros, Debrecen, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Szobránc, Ópusztaszer – szobrai benépesítették a Kárpát-medencét.
Eltakart kettős kereszt
Egy héttel a pápalátogatás előtt a Szék utcán, a csíksomlyói kegytemplom irányában sokfelé csinosítják a portájukat. Javítgatják a lehullott vakolatot, festik a vaskapukat, lakkozzák a székely kapukat.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.