Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Lugas Riport

Lyuk a szíven
Összefogtak a helyi református gyülekezetek és a nagyvilág magyar adományozói a kórházban hagyott gyerekekért Kárpátalján.
Afféle nevelőapa
A metróállomáson van egy kereskedő, jó áron adja az újszerű telefonokat. A készülékeket nézegetve arra gondoltam: szép dolog a pedagógia, de azért én még­iscsak egy éjjeliőr lennék.
Egyforintos csali?
Aki kritikátlanul vagy megszokásból használja az internetes weboldalakat, az könnyen a netes gondolkodásmód áldozatává válhat.
Falco nyomoz
Az elmúlt évek állománynövekedése után 2019 ismét fekete év a védett madárvilág számára. A bíróságok még mindig elnézőek az állatkínzókkal, természetkárosítókkal szemben.
Transzgenerációs átok
Ma Magyarországon 400 ezer gyerek él olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő alkoholbeteg.
Bedobozolt történelem
A Fortepan ma már a legnagyobb online fotóarchívum neve. A magyar XX. századot örökíti meg – bárki számára elérhető módon az interneten, ráadásul ingyen.
Eldugult szűrő
Diákverésről, százmilliós kártérítésről érkeztek a hírek. A két és fél ezres Heves megyei kisváros lakosai azt kérdezik: tudják-e, ki az igazi károsult Gyöngyöspatán?
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …